ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν έχεις λογαριασμό;

H Εταιρία μας

ΕΓΕΜ: «Πρωταγωνιστεί» στον κλάδο του επαγγελµατικού εξοπλισµού εστίασης


 

Προχωρώντας σε μία σειρά από αξιόλογες συμφωνίες συνεργασίας, η ΕΓΕΜ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε θέση ισχύος, έχοντας καταφέρει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Η εταιρία, η οποία μετράει τρεις δεκαετίες επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας, έχει συνδέσει το όνομά της με τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης, αποτελώντας έναν από τους «πρωταγωνιστές» του κλάδου.




Η ΕΓΕΜ δραστηριοποιείται στην αγορά του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους οίκους σε μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, όπως ποτήρια, είδη πορσελάνης, μαχαιροπήρουνα, επαγγελματικά μαχαίρια, υαλικά, είδη κουζίνας και μπαρ.

Στα 30 έτη λειτουργίας της, η εταιρία, παρουσιάζει λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών επιλογών, στην καλύτερη δυνατή τιμή και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους πελάτες της. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειάς της, διεθνώς αναγνωρισμένα εργοστάσια εμπλουτίζουν τους προϊοντικούς της καταλόγους κάθε χρόνο.

Η εταιρία παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν δεκάδες επιλογές, ικανές να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη των επαγγελματιών της εστίασης είτε αυτή σχετίζεται με το στυλ και τη φινέτσα, είτε με την ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την εργονομία.

Η επιλογή της «αφρόκρεμας» των σερβίτσιων ή των εργαλείων κουζίνας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό, τα στελέχη της εταιρίας παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις του art de la table, αναζητούν ολοένα νέες ιδέες, τις οποίες προσαρμόζουν στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, σε συνάρτηση πάντα της καλύτερης σχέσης ποιότητας - τιμής. Για όλους αυτούς τους λόγους, περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις -αλυσίδες ξενοδοχείων, εστιατόρια, καφέ, εταιρίες catering, νοσοκομεία, ναυτιλιακές εταιρίες, κ.λπ., στην Ελλάδα και σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, εμπιστεύονται την ΕΓΕΜ.




 

Η εταιρία αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους και πλέον «επώνυμους» οίκους  του εξωτερικού, ανά τομέα. Κάποιοι από αυτούς είναι:
Υαλουργίες:   Stolzle Lausitz, Ritzenhoff, Oberglass, Nadir Figueiredo, Hrastnik1860, Duralex, Lav, Bloomix, 3D Glassware, Georg Jensen
Πορσελάνη: Steelite, Lubiana, Figgjo, Kahla, Foh Mps
Μαχαιροπήρουνα: Eternum.
Είδη   κουζίνας:   Piazza,   Gnali,   Βilge,   Ivo, Silikomart, Tellier-Gobel, Mori2A, Ilsa, Avenue.
Είδη Mπουφέ: Zieher,Steelite Leone.
Επιτραπέζια Είδη: Lidrewa, Candola, Isobel, Ilsa, Tablecraft, Room360
Είδη Εξωτερικών Χώρων: Roltex,Mori2A, Rubikap
Eίδη Σερβιρίσματος Υγειονομικών Χώρων: Temprite.
Στεγνωτήρες Μαχαιροπήρουνων-ποτηριών: Nicem.
Ξενοδοχειακό: Metalcarrelli, Rocam, Room360 by FOH, Georg Jensen
 
Η πολύχρονη εμπειρία, η σύγχρονη φιλοσοφία ανάπτυξης, οι καινοτόμες λύσεις και ένα αξιόπιστο δίκτυο διανομής σε Ελλάδα και εξωτερικό δικαίως κατατάσσουν την εταιρία στις ηγετικές εταιρίες στον χώρο της. Ωστόσο, ένα από τα μεγάλα «όπλα» της είναι η άμεση παράδοση των προϊόντων και η εξυπηρέτηση των πελατών της, γεγονός στο οποίο σημαντική είναι η λειτουργία του κέντρου διανομής της, όπου υπάρχουν σε παρακαταθήκη πάνω από 12.000 κωδικοί προϊόντων.

 
Επιστροφή
Visa
Visa
Loading…